لازانیای گیاهی

تاریخ : 1402/09/07

لازانیای گیاهی

لازانیای گیاهی

این روزها همه ما به دنبال این هستیم که سبزیجات بیشتری را وارد برنامه غذاییمان کنیم و از گوشت پرهیز کنیم. چراکه طبق تحقیقات گوشت قرمز ریسک ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی-عروقی و برخی سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.

در این مقاله دستور پخت یک لازانیای خانگی و گیاهی را معرفی میکنیم که یک انتخاب خاص و خوشمزه برای شما و عزیزانتان است.

مواد غذایی لازم:

  • لازانیا : یک بسته
  • سس لازانیا : یک لیوان
  • بیبی اسفناج : نیم کیلو
  • پنیرخامه‌ای : 425 گرم
  • پنیر موتزارلا : یک بسته کوچک
  • سیر : 2 حبه
  • نمک : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : به مقدار لازم

طرز تهیه:

قدم اول : فر را در دمای 360 درجه سانتی گراد گرم کنید.

قدم دوم : در یک ماهیتابه روغن زیتون را حرارت دهید و اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس اسفناج‌ها را در یک ظرف جدا قرار دهید.

قدم سوم : قارچ‌ها را خرد کرده و تفت دهید.

قدم چهارم : در یک ظرف دیگر پنیر خامه‌ای، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

 

 

 

قدم پنجم : کف یک ظرف پیرکس را کمی روغن بریزید و پخش کنید و یک لایه لازانیا در کف قرار دهید و سپس سس لازانیا را روی آن قرار دهید. دوباره یک لایه لازانیا بچینید و روی آن را با ترکیب پنیر بپوشانید و روی آن یک لایه اسفناج و قارچ قرار داده و پس از آن پنیر موتزارلاروی آن پخش کنید. دوباره این لایه‌ها را تکرار کنید و روی لایه آخر را با پنیر بپوشانید

قدم آخر : لازانیا را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.

لازانیای شما آماده است !

نوش جان smiley