برای دریافت نوبت حضوری با شماره تماس 02177112211 تماس حاصل نمایید.
آدرس: تهران ، سعادت آباد ، محدوده ی علامه طباطبایی
این روزها همه ما به دنبال این هستیم که سبزیجات بیشتری را وارد برنامه غذاییمان کنیم و از گوشت پرهیز کنیم. چراکه طبق تحقیقات گوشت قرمز ریسک ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی و برخی سرطانها را افزایش میدهد.
در این مقاله دستور پخت یک لازانیای خانگی و گیاهی را معرفی میکنیم که یک انتخاب خاص و خوشمزه برای شما و عزیزانتان است.
مواد غذایی لازم:
طرز تهیه:
قدم اول : فر را در دمای 360 درجه سانتی گراد گرم کنید.
قدم دوم : در یک ماهیتابه روغن زیتون را حرارت دهید و اسفناجها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس اسفناجها را در یک ظرف جدا قرار دهید.
قدم سوم : قارچها را خرد کرده و تفت دهید.
قدم چهارم : در یک ظرف دیگر پنیر خامهای، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
قدم پنجم : کف یک ظرف پیرکس را کمی روغن بریزید و پخش کنید و یک لایه لازانیا در کف قرار دهید و سپس سس لازانیا را روی آن قرار دهید. دوباره یک لایه لازانیا بچینید و روی آن را با ترکیب پنیر بپوشانید و روی آن یک لایه اسفناج و قارچ قرار داده و پس از آن پنیر موتزارلاروی آن پخش کنید. دوباره این لایهها را تکرار کنید و روی لایه آخر را با پنیر بپوشانید
قدم آخر : لازانیا را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
لازانیای شما آماده است !
نوش جان