تاریخ : 1402/08/18
سوپ خامهای گوجه فرنگی
شاید بهترین گزینه برای یک شب سرد زمستانی یک سوپ خامهای و لذیذ باشه تا حسابی گرممون کنه!
در این مقاله با 5 ماده غذایی یک سوپ خوشمزه و آسان را یاد میگیریم.
پروتئین 4 گرم |
فیبر 3 گرم |
قند 12 گرم |
کربوهیدرات 17 گرم |
چربی اشباع 28 گرم |
چربی 45 گرم |
انرژی 473 کالری
|
- گوجه فرنگی : 2 عدد، خرد شده
- آب گوجه فرنگی : 4 لیوان
- ریحان : 14 برگ
- خامه : 1 لیوان
- کره : نصف لیوان
- نمک و فلفل
قدم اول : پس از تهیه مواد لازم، گوجه فرنگیها و آب گوجه فرنگی را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا بجوشد و منتظر بمانید تا گوجهها نرم شوند و پخته شوند.
قدم دوم: قابلمه را از روی حرارت بردارید و ریحانها را به آن اضافه کنید.
قدم سوم : با یک همزن برقی محتویات داخل قابلمه را مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
قدم چهارم : کره و خامه را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار داده و حدود 5 دقیقه به هم بزنید تا زمانی که کره آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و پیش از آنکه بجوش برسد از روی حرارت بردارید.
سوپ شما آماده است !
نوش جان