سوپ خامه‌ای گوجه فرنگی

تاریخ : 1402/08/18

سوپ خامه‌ای گوجه فرنگی

سوپ خامه‌ای گوجه فرنگی

شاید بهترین گزینه برای یک شب سرد زمستانی یک سوپ خامه‌ای و لذیذ باشه تا حسابی گرممون کنه!

در این مقاله با 5 ماده غذایی یک سوپ خوشمزه و آسان را یاد میگیریم.

 

ارزش غذایی به ازای یک نفر

 

پروتئین

4 گرم

فیبر

3 گرم 

قند

12 گرم 

کربوهیدرات

17 گرم

چربی اشباع

28 گرم

چربی

45 گرم


انرژی

473 کالری

 

                                                                                                                                                        

                                                                                                                                                                              

مواد لازم :

 

 - گوجه فرنگی : 2 عدد، خرد شده

 - آب گوجه فرنگی : 4 لیوان

 - ریحان : 14 برگ

 - خامه : 1 لیوان

 - کره : نصف لیوان

 - نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

 

قدم اول : پس از تهیه مواد لازم، گوجه فرنگی‌ها و آب گوجه ‌فرنگی را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا بجوشد و منتظر بمانید تا گوجه‌ها نرم شوند و پخته شوند.

 

قدم دوم: قابلمه را از روی حرارت بردارید و ریحان‌ها را به آن اضافه کنید.

 

قدم سوم : با یک همزن برقی محتویات داخل قابلمه را مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.

 

قدم چهارم : کره و خامه را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار داده و حدود 5 دقیقه به هم بزنید تا زمانی که کره آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و پیش از آنکه بجوش برسد از روی حرارت بردارید.

 

سوپ شما آماده است !

نوش جان