سالاد کینوا و لوبیا سیاه

تاریخ : 1402/09/09

سالاد کینوا و لوبیا سیاه

سالاد کینوا و لوبیا سیاه

ارزش غذایی سالاد برای یک نفر :

 

پروتئین

8 گرم

فیبر
8 گرم 

قند

2 گرم 

کربوهیدرات

28 گرم

چربی اشباع

0 گرم

چربی

2 گرم

انرژی

153 کالری

 

توجه :

این دستور پخت مناسب برای 10 نفر می‌باشد

مواد غذایی لازم

  • روغن مایع : یک قاشق چایخوری
  • پیاز : یک عدد، خرد شده
  • سیر : 3 حبه، خرد شده
  • کینوا : ¾ کاپ
  • زیره : یک قاشق چایخوری
  • فلفل هندی : ¼ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • ذرت : یک کاپ
  • لوبیا سیاه : 400 گرم
  • گشنیز : نصف کاپ

 

 

 

طرز تهیه :

قدم اول : در یک ماهیتابه به مدت 10 دقیقه پیازها را تفت می‌دهیم تا قهوه‌ای شوند.

قدم دوم : کینوا را به پیازها اضافه کنید و سپس آب یا عصاره گوشت ( یا سبزیجات ) را اضافه کنید تا کینواها پخته شوند. همراه با آن نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

قدم سوم : ذرت را به ترکیب اضافه کنید و 5 دقیقه صبر کنید و بهم بزنید. پس از آن گشنیز و لوبیا سیاه را اضافه کنید. محتویات را بهم بزنید و در ظرفی بریزید تا خنک شود.

غذای شما آماده است.

نوش جان smiley